Klíma ingyenes szereléssel

Sokan gondolják, hogy van olyan értékesítő, aki a klíma mellé ajándékba nyújt beszerelést ingyen. Sajnos ilyen nincs, még ott sem, ahol ezt állítják.
De hadd fejtsem ki… Napjainkban nincs olyan, hogy valami ingyen van. Tényleg nincs és ez alól a klíma szerelés sem kivétel. Az esetek nagy részében, amikor a hirdetés szerint a klíma vásárlás mellé ingyenes beszerelési szolgáltatás jár, nem, vagy csak részben igaz. Igaz, mert lehet, hogy a végösszeg kifizetéskor, a kapott számlán nem szerepel beszerelési díj, viszont nem igaz, mert a beszerelési díjat akkor is kifizetjük, csak nem tudunk róla.

Leggyakrabban az történik, hogy a szerelési költség bele van kalkulálva a klíma berendezés árazásába. Laikusként lehet, hogy nem tűnik fel mindenkinek, de ez így igaz.

Honnan tudjuk, hogy mit fizetünk ki? Úgy ismerhetjük fel, hogy vásárláskor vetünk még egy pillantást a berendezés árára. Hasznos lehet utána nézni ugyan annak a típusú klímának másik helyen, akár interneten is, mivel lehet, hogy az, amit találunk meglepő lesz.  Előfordulhat, hogy máshol, ahol nem ’ingyenes’ a klíma beszerelés és beüzemelés végösszeg kevesebb lenne, mint az ’ingyenes’ beszerelés végző konkurens értékesítőnél.

Mi a legjobb a klíma ingyenes szerelés csomagban?

Erre az esetre kínál megoldást az Polar klíma szereléssel együtt csomag. Weboldalunk lakossági split klímákkal és oldalfali multi-split klímákkal is foglalkozik és a feltüntetett árak tartalmazzák a készülék árát, valamint az alap akciós beszerelési díjat is. A szerelési költség tartalmazza installációt és a beüzemelést is, valamint 3 méteren belüli csövezést. Ez azt jelenti, hogy a beltéri és kültéri egység egymáshoz viszonyított távolsága nem haladja meg a 3 métert, valamint a az egységek telepítési magassága nem lehet több 3 méternél.
Célunk, hogy alacsony árszabásunk ellenére minőségi kivitelezői munkát nyújtsunk vásárlóinknak, ezzel is forradalmasítva a hazai klíma értékesítést.
Nekünk a vásárló kényelme az első, éppen ezért dolgozunk olyan árakkal, amelyek a berendezés árát és a szerelési költséget is tartalmazzák, ezzel is megkönnyítve a költségvetés kiszámítását klíma vásárlásakor.
Ha weboldalunkról rendel, munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot és egyeztetnek egy önnek és a szerelést végző szakambereknek is megfelelő időpontot. Ez után nincs más hátra, mint otthonában tartózkodni a megbeszélt időpontban, majd élvezni az általunk vásárolt klíma készülék által nyújtott komfort hatását.