Oldalfali multi split klímák

A Polar multi-split klímák fűtésre optimalizált berendezések, melyek hatásfoka az energiafelhasználáshoz mérten rendkívül jó. A míg a mono-split rendszerek egy kültéri és egy beltéri egységet tartalmaznak, a multi-split rendszerek kettő (dual klíma), vagy akár több beltéri egységgel üzemelnek, míg kültéri egységből egy került beépítésre.
Ezek a rendszerek olyan lakásokban, házakban használhatók, ahol több szoba, esetleg emelet van és azokat külön beltéri egységgel szeretné felszerelni, hogy minden emelet, vagy szoba hőmérsékletét külön-külön lehessen szabályozni.
Fontos dolog, hogy a multi-split rendszereknél van egy határ. Az, hogy egy kültéri egység mennyi beltéri egységet képes működtetni, az függ a beltéri egységek, valamint a kültéri berendezések teljesítményétől. Röviden megfogalmazva, a beltéri egységek névleges teljesítménye nem haladhatja meg a kültéri egység által leadott maximális teljesítményt.
Erre egy példa : Kettő darab Polar 2,5kW teljesítményű oldalfali beltéri egység összteljesítménye 5kW, tehát minimum egy 5kW teljesítményű, -20°C-ig fűtőképes kültéri egységre lesz mellé szükség

Egy termék se felelt meg a keresésnek.